1-2 dages levering
Prisgaranti på alt

Fortrydelse & returnering

Når du som forbruger handler hos os har du 30 dages fortrydelsesret.
  • Erhvervskunder har jf. forbrugeraftaleloven som udgangspunkt ingen returret. av-zhop.dk forbeholder derfor retten til at afvise et returkrav fra erhvervskunder.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

  • Fortrydelsesfristen er betinget af, at du senest 30 dage fra modtagelsen, giver os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@av-zhop.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformularen som du finder her: Reklamation / fortrydelsesret formular
  • Bemærk! Du kan altså ikke bare fortryde købet ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse på en del af ordren.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Medsend en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt købesummen.

Vi anbefaler altid at du sender varen retur som pakke med tracking-nummer.

Varens stand, når du sender den retur
Du har 30 dages fortrydelsesret ved fremvisning af kvittering.
Fortrydelsesretten gælder ikke for Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende eller beskadiget original emballage kan betyde, at varen ikke anses for tilbageleveret i væsentlig samme stand og mængde, hvilket vil kunne betyde en værdimæssig forringelse af varen, der kan resultere i at købsbeløbet mistes helt eller delvist.

Er det tilfælde som det er beskrevet ovenfor ansættes værdien skønsmæssigt af AV-ZHOP. ud fra en vurdering af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger .

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:
AV-ZHOP.
att/mrk:”fortrydelsesret”
Enghavevej 4
3300 Frederiksværk

Bemærk! Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.