1-2 dages levering
Prisgaranti på alt

HDMI kabler

Her på siden ser du vores spændende udvalg af HDMI kabler i høj kvalitet. HDMI kablet fungerer ved at overføre af billeder, lyd, video, data og internet. Det betyder, at du i mange tilfælde kan nøjes med kun at have ét kabel fx fra maskine til fjernsyn. Der findes tre forskellige hovedtyper af HDMI-kabler: Mikro-, mini- og a-stik. Forskellen mellem de forskellige stik ligger primært i udformningen. Men kan simpelthen tydeligt se forskellen mellem stikkene. Derudover bruges de også til forskellige ting.Her på AV-ZHOP.dk har vi inddelt HDMI-kablerne i mange forskellige, nyttige kategorier med en logisk opbygning, der skal gøre det let for dig at finde det, du kom efter. Du kan således finde alt, hvad du har brug for, når du skal finde to apparater med HDMI-kabel for at få data ud i den anden ende. AV-ZHOP har altså både adaptere, lige stik, vinklede, tynde HDMI og flade HDMI samt meget andet. Du kan også finde adaptere, der konverterer HDMI-stik til en anden type stik eller omvendt – fx HDMI til micro-HDMI. Ønsker du HDMI kabel i en bestemt farve, så den blender bedre ind med omgivelserne, kan nogle også fås i både sort og hvid.

Sidder du med nogle spørgsmål vedrørende HDMI-stik og HDMI-kabler, eller er du i tvivl om, hvilken HDMI-version der vil give dig det optimale og mest praktiske resultat, så er du altid velkommen til at kontakte vores flinke og kompetente kundesupport inden for vores åbningstider på 70 60 55 64 eller på mail hej@av-zhop.dk.

God shopping til dig her på AV-ZHOP.dk.

 

HDMI kabler kategori

HDMI kabler

Her på siden ser du vores spændende udvalg af HDMI-kabler i høj kvalitet. HDMI-kabler fungerer ved at overføre af billeder, lyd, video, data og internet. Det betyder, at du i mange tilfælde kan nøjes med kun at have ét kabel fx fra maskine til fjernsyn. Der findes tre forskellige hovedtyper af HDMI-kabler: Mikro-, mini- og a-stik. Forskellen mellem de forskellige stik ligger primært i udformningen. Men kan simpelthen tydeligt se forskellen mellem stikkene. Derudover bruges de også til forskellige ting.Her på AV-ZHOP.dk har vi inddelt HDMI-kablerne i mange forskellige, nyttige kategorier med en logisk opbygning, der skal gøre det let for dig at finde det, du kom efter. Du kan således finde alt, hvad du har brug for, når du skal finde to apparater med HDMI-kabel for at få data ud i den anden ende. AV-ZHOP har altså både adaptere, lige stik, vinklede, tynde HDMI og flade HDMI samt meget andet. Du kan også finde adaptere, der konverterer HDMI-stik til en anden type stik eller omvendt – fx HDMI til micro-HDMI. Ønsker du HDMI kabel i en bestemt farve, så den blender bedre ind med omgivelserne, kan nogle også fås i både sort og hvid.

Sidder du med nogle spørgsmål vedrørende HDMI-stik og HDMI-kabler, eller er du i tvivl om, hvilken HDMI-version der vil give dig det optimale og mest praktiske resultat, så er du altid velkommen til at kontakte vores flinke og kompetente kundesupport inden for vores åbningstider på 70 60 55 64 eller på mail hej@av-zhop.dk.

God shopping til dig her på AV-ZHOP.dk.

Fordele ved HDMI-kabler

Et HDMI-stik eller HDMI-kabel er den nyeste og mest moderne standard til overførsel af data såsom digitalt billede- og lyddata. Med et HDMI-kabel kan du få den allerbedste TV- og billedoplevelse. Det gør det nemlig muligt at overføre både billede i fuld HD-format og ren, klar lyd i digital surround sound – og så med ét eneste kabel. Det gør også ledningskrusedulleret mere overskueligt og pænere, når der samtidig også måske er et netværksstik og en strømforsyning.Når det kommer til HDMI-stik, kan det godt betale sig at investere i et kvalitetsstik, når du vil undgå støj på linjen og andre forstyrrelser, der forhindrer dig i at opnå det optimale resultat, som dit TV kan levere.

Her er de allerbedste fordele ved at bruge et HDMI-kabel eller konvertere til det:

  • Ét kabel til overførsel af både billede og lyd
  • Fuld HD-format
  • Digital surround sound
  • Færre fejl og forstyrrelser i billeder
  • Superkorrekt gengivelse af farver
  • Fantastisk gengivelse af kontraster
  • Mange flere synlige detaljer

De mange gode fordele ses også let på det resultat, du får ud af din skærm. Det giver en utrolig flot gengivelse af virkeligheden med flere detaljer, end du har været vant til førhen, hvis du ikke har brugt HDMI-stik tidligere.

Vælg det bedste HDMI-kabel
Med et HDMI-kabel til overførelse af video og lyd kan du fx tilslutte en DVD-afspiller til din fjernsyn. Der findes også mange, mange andre multimedieenheder, der anvender HDMI-stikket i dag. Det er nemlig den bedste og nyeste standard, der findes på markedet. Det er også det kabel, der giver den absolut bedste kvalitet.

Apropos kvalitet er det den første faktor, som du skal tage stilling til, når du vælger HDMI-kabel. De fås nemlig i mange forskellige prisklasser og kvalitet.
Alle HDMI-kabler på AV-ZHOP lever op til vores strenge krav og forventninger til kvaliteten af HDMI-kablet. Der er selvfølgelig forskel på, hvad det betaler sig at investere i, hvis du skal have et godt billede på dit TV derhjemme, og hvis du arbejder med det professionelt eller måske skal bruge det i arbejdsøjemed til at vise dine kunder lyd- eller billede i højeste kvalitet. Et HDMI-kabel giver fx en mærkbart bedre kvalitet en både Scart og component.

Derudover er der også faktorer, som længde, farve og tykkelse, der er værd at tage stilling til. Tænk nøje over, hvor kablet kommer til at sidde, og hvad der ville give det bedste resultat. Et HDMI-kabel fås nemlig i et væld af afskygninger, så der er helt sikkert også en kombination, der passer perfekt til din situation. Uanset om pladsen er trang, eller du skal bruge et meget langt kabel.
Køb HDMI-kabler hos AV-ZHOP

Når du vælger at købe HDMI-kabler hos AV-ZHOP, er det din garanti for, at du kommer afsted med en fantastisk kvalitet til rigtige gode priser. Samtidig er vores udvalg også så dækkende og alsidigt, at du med meget stor sandsynlighed altid kan finde det, du søger.

Hos AV-ZHOP er der ingen tvivl. Der er utallige grunde til altid at foretrække at bruge et HDMI-kabel, hvis det kan lade sig gøre. Det giver en betydeligt bedre billedkvalitet end andre stik. Du får dermed et suverænt resultat på din skærm. Derudover har det den fordel, at det efterhånden er ret universelt. HDMI-kabler anvendes i de fleste multimedie-enheder i dag – fx Blu-ray-afspiller, spillekonsoler, digitale TV-receivere, fladskærme, projektere og mange andre.

Så hvis du vil have en ægte biografværdig oplevelse hjemme i din egen stue med suveræne billeder og fantastisk surround sound-lyd uden kvalitetsforringelse og diverse forstyrrelser, så er det altid et HDMI du skal gå efter. HDMI-kabler er desuden også forberedt til at kunne overføre 8-kanals digital lyd i forbindelse med de nye formater som DTS-HD og Dolby True HD.

Hvis du har udstyr derhjemme eller på kontoret, som bruger et ældre DVI-stik, så behøver du heller ikke at fortvivle. HDMI er nemlig kompatibelt med DVI. Det betyder, at du kan konvertere et DVI til et HDMI og dermed tilkoble HDMI til udstyr, der bruger DVI som fabriksstandard.

Og husk, at vi står altid klar til at vejlede dig til at tage det perfekt valg, hvis fx pladsen er trang, du skal bruge en bestemt længde eller farve. Så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 70 60 55 64, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for rådgivning ift. HDMI-kabler.

Vores mål er, at vores kunder til enhver tid skal have leveret det produkt, der er det helt rigtige for dem.